Nieuws en agenda

Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 september 2017 vinden de Zeeuwse ontspanningsdagen voor mantelzorgers weer plaats. Dit jaar bent u te gast in hotel de Elderschans in Aardenburg. Aardenburg is een bijzondere stad en ligt op drie kilometer van de Belgische grens. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht.

 

Programma

De Zeeuwse ontspanningsdagen dienen vooral zorgeloos te zijn. U kunt extra rust nemen of alleen op pad gaan. Voor de liefhebbers is er een programma samengesteld, waardoor u in contact kunt komen met de andere deelnemers. Het programma bestaat onder andere uit een groepsgesprek, creatief bezig zijn, spelletjes doen of samen wandelen. In de groepsruimte kan er samen koffie of thee worden gedronken en kan de dag besloten worden met een lekker drankje.

 

Voor wie

Elke mantelzorger die de drukte van alledag even achter zich wil laten, is welkom. U kunt pas echt onbezorgd erop uit als u ook degene waarvoor u zorgt verzorgt kunt achterlaten. Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing.

 

Kosten

Uw eigen bijdrage voor deze drie dagen is € 75,00 per persoon. Bij de bevestiging van uw deelname wordt u gevraagd dit bedrag over te maken. Als uw betaling is ontvangen, is uw deelname definitief.

 

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan voor maandag 7 augustus 2017 via het volgende inschrijfformulier. U kunt dit vervolgens mailen naar mantelzorg@smwo.nl of opsturen naar:

 

Mantelzorgpunt Goes SMWO

Aanmelding Zorgeloze dagen

's-Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

 

Meer informatie over de Zeeuwse ontspanningsdagen, onder andere het vervoer, vindt u in de volgende uitnodiging.

 
Terug naar overzicht

 
ISO 9001 HKZ - Erkend Leerbedrijf Colibris