Thema avond autisme

27
sep

SMWO organiseert thema avond ‘Zorgen voor een kind met autisme’

Ouders van kinderen met autisme herkennen zich niet snel in het woord ‘mantelzorger’. Deze mantelzorgers zorgen en/of begeleiden langdurig een kind met autisme, ook wanneer hun kind volwassen wordt. Ouders spelen een belangrijke rol in het in leven van mensen met autisme. Aandacht en erkenning voor de rol als mantelzorger is van groot belang. Herkenning kan helpend zijn. Veel mantelzorgers raken overbelast. Het is goed te weten dat er mantelzorgondersteuning bestaat. Mantelzorg is vaak niet zo vanzelfsprekend als het lijkt.SMWO Mantelzorgsteunpunt Goes organiseert een thema avond voor mensen die de zorg hebben voor een kind met autisme en meer willen weten over dit thema. Op deze thema-avond wordt door een cliëntondersteuner van SMWO uitleg gegeven over autisme en kunt u in gesprek met mede-mantelzorgers/lotgenoten. Er is op de avond tijd en ruimte om vragen te stellen.

Datum en locatie: dinsdag 27 september, inloop vanaf 18:45 uur, start presentatie om 19:00 uur. Het duurt tot 20:30 uur. De locatie is het kantoor van SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Graag vooraf aanmelden via e-mail: mantelzorg@smwo.nl of Christy Barendregt via 06-23547220 / Rozhin Abdullah via 06-52522135

Laatste agendapunten

27
sep
Thema avond autisme
Details bekijken