SMWO start training Sociale Vaardigheden

12
jan

Op donderdag 12 januari start Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) met een training Sociale vaardigheden. Deze training is bedoeld voor volwassenen met een beperking, die moeite hebben met opkomen voor zichzelf en omgaan met anderen.

Soms is het lastig om voor jezelf op te komen. Misschien voel jij je wel onveilig op straat. Weet je niet wat je kan doen als iemand je lastig valt? Heb je misschien vragen over hoe je met anderen in contact kan komen? Vind je het soms lastig om vriendschappen te onderhouden? In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: beter opkomen voor jezelf, nee zeggen, vergroten van je zelfvertrouwen, contact maken met anderen, communiceren met anderen, omgaan met kritiek en samenwerken.

"In deze training heb ik mijn grenzen leren kennen en heb ik ook geleerd hoe ik mijn grenzen duidelijk kan aangeven. Hierdoor voel ik me sterker en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik kan beter opkomen voor mezelf."

Deze training is een reeks van acht bijeenkomsten en duren van 10.30 tot 12.00 uur. De bijeenkomsten voor deze training vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes. Aanmelden of informatie opvragen is mogelijk via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte telefonische intake. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden voor deelnemers woonachtig in de Oosterschelderegio.

Laatste agendapunten

21
dec
Nabestaandencafé Goes
Details bekijken
21
dec
Mantelzorgcafé Goes
Details bekijken
12
jan
SMWO start training Sociale Vaardigheden
Details bekijken