SMWO is er voor iedereen, altijd.

Samen moeten we ervoor zorgen dat we gezond blijven en de maatregelen van de overheid opvolgen. We moeten door het coronavirus afstand houden, maar SMWO wil toch dichtbij zijn voor mensen die het nodig hebben.
SMWO kan u proberen te helpen of ondersteunen bij initiatieven voor hulp aan anderen. Heeft u het zelf moeilijk? Wij staan voor u klaar. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 – 12.00 en van 13.00 – 17.00 via (0113) 277 111. En via ons e-mailadres info@smwo.nl.

Bekijk hier de video waarin onze medewerkers vertellen waarvoor en hoe u bij ons terecht kunt. 


Onze maatregelen

Om bij te dragen aan het voorkomen van verdere besmettingen treft SMWO zorgvuldige maatregelen. 
- Huisregels gebouwen
- Huisgregels Ruilwinkels
- Huisregels buitenactiviteiten

Onze dienstverlening

De door de regering genomen maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus hebben voor de diensten van SMWO uiteraard ook consequenties. 

Maatschappelijk werk voor mensen met en zonder beperking
Heeft u vragen over werk, opvoeding, relaties, geldzaken, eenzaamheid of verwerking. Weet dan dat u een beroep kunt doen op de maatschappelijk werkers van SMWO. Zij denken met u mee over uw situatie. Telefonisch (0113 277 111) en per e-mail (info@smwo.nl) zijn onze maatschappelijk werkers nog altijd te bereiken. 

Cliëntondersteuning
Wilt u hulp bij gesprekken met uw gemeente of andere organisaties? Of advies over onderwijs of zorg? Onze cliëntondersteuners helpen u met informatie, advies en ondersteuning en zijn telefonisch (0113 277 111) of per e-mail (info@smwo.nl) te bereiken. 
 
Mantelzorgers en vrijwilligers
Wij zijn ons bewust van de extra zorg die er op dit moment op uw schouders als mantelzorger rust. Mantelzorgers met vragen of die behoefte hebben aan een luisterend oor, kunnen contact opnemen via mantelzorg@smwo.nl.
Vrijwilligers kunnen met vragen of suggesties contact opnemen via info@vrijwilligerspuntgoes.nl. Mantelzorgers en vrijwilligers kunnen ook bellen via 0113 277 111.

Jongeren- en buurtwerkers
Onze jongeren- en buurtwerkers zijn telefonisch bereikbaar en via Whatsapp. Of volg de pagina van jongerenwerk op Instagram en Facebook. Via instagram @Jongerenwerkgoes en Facebook worden regelmatig leuke berichten en vlogs gedeeld. 

Waar kunt u verder met diverse vragen terecht? Bekijk hier onze informatie poster. 

Onze bereikbaarheid

Ons kantoor is voor inloop-bezoek gesloten. Noodzakelijke afspraken waar u vooraf contact over heeft gehad met één van onze medewerkers, krijgen in overleg doorgang. 

Onze receptie en ons informatiepunt blijven wel telefonisch bereikbaar via 0113-277111 of info@smwo.nl.

Tips

Opvoeden tijdens coronacrisis - bekijk hier nuttige opvoedtips

Praten lucht op - Bel anoniem met de Luisterlijn
Heeft u het even moeilijk, voelt u zichzelf alleen of wilt u uw verhaal kwijt? Soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die écht naar u luistert of waarmee u kan praten. Of u zoekt juist naar iemand die u niet persoonlijk kent.
Bij de Luisterlijn kunt u dag en nacht terecht voor een goed gesprek. Anoniem en vertrouwd. Zonder oordeel.

Bel 0900 - 0767 of chat via deluisterlijn.nl

Liveblog

Op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Zeeland? Volg dan de liveblog op www.zeelandveilig.nl/coronavirus.