Terug

Training De Nieuwe Toekomst

Na het afsluiten van een periode van huiselijk geweld volgt er vaak een zoektocht naar het terugvinden van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Om vrouwen te helpen bij het terugvinden van de regie over hun eigen leven na een periode van huiselijk geweld, start Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) dinsdag 21 januari met de training ‘De Nieuwe Toekomst’.  

Door de training, onderlinge steun en intensieve coaching werken vrouwen aan een verbeterd zelfbeeld en werken ze aan een persoonlijk toekomstperspectief. De deelnemende vrouwen worden gekoppeld aan een vrijwillige en persoonlijke coach die hen begeleidt bij het realiseren van hun doelen. Het uiteindelijke doel is een stap dichter bij sociale en economische zelfstandigheid komen.

In de training gaat u als deelnemer op zoek naar uw interesses en kwaliteiten om u vervolgens te richten op uw wens met betrekking tot werk of een opleiding. Een persoonlijke coach begeleidt u vervolgens voor ten minste 9 maanden.

Deze training, die specifiek is ingericht voor vrouwen, is een reeks van 10 dagdelen en start op dinsdag 21 januari. De bijeenkomsten vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Woont u in de Oosterschelderegio en komt u uit een situatie met huiselijk geweld? Heb je geen of weinig inkomen? Maak die keuze en start met het werken aan een betere toekomst voor uzelf en eventueel uw kinderen.

Bekijk hier de flyer

Voor wie?

Deze training is specifiek ingericht voor vrouwen. Woont u in de Oosterschelderegio en komt u uit een situatie met huiselijk geweld? Heb je geen of weinig inkomen? Maak die keuze en start met het werken aan een betere toekomst voor uzelf en eventueel uw kinderen.

Praktische informatie

De training bestaat uit een reeks van 10 dagdelen en start op dinsdag 21 januari. De bijeenkomsten vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Vragen of meer informatie

Vrouwen die willen deelnemen aan De Nieuwe Toekomst kunnen informeren bij Elise de Putter en Martine Kraak via 0113 277111. Na aanmelding voor de training volgt een korte intake. Er zijn geen kosten aan deze training verbonden.


Inschrijven