Terug

Training: Girls' Talk

Girls’ Talk+ is, net als Make A Move+, onderdeel van ons aanbod. Deze training gaat over grenzen, normen en waarden met betrekking tot seksualiteit en intimiteit. Het programma richt zich op het bevorderen van seksueel gezond gedrag en het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag. Het programma heeft een positieve insteek: het realiseren van plezierige relaties, seksuele ervaringen, vrij van dwang, discriminatie en geweld. 

Girls' Talk+ heeft als doel de seksuele weerbaarheid van meiden te vergroten om seksuele grensoverschrijding, online en in real life, ongeplande zwangerschap en soa’s te voorkomen. De inhoud van de training richt zich daarnaast op het verbeteren van kennis, zelfvertrouwen, attitude en het vergroten van het sociale netwerk.

Lees hier de folder

Voor wie?

Girls’ Talk+ is een groeps-programma gericht op seksuele weerbaarheid.

Bedoeld voor meiden vanaf 15 jaar met een licht verstandelijke beperking. Het programma is bedoeld voor meiden met enige relationele en/of seksuele ervaring of interesse.

Praktische informatie

De deelnemers leren in kleine groepjes (+/- 8 personen) zich seksueel weerbaar te gedragen. De groep wordt begeleid door twee vrouwelijke trainers.

Startdatum:
n.t.b.

Deelname is kosteloos.
Locatie: kantoor SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Vragen of meer informatie

Voor meer informatie of om aan te melden, kun je contact opnemen met één van de cursuscoördinatoren via cursussen@smwo.nl of
0113-277111.


Inschrijven