Terug

Jeugdcentra Goese Polder en Goes-West

Het jongerenwerk van SMWO organiseert en ondersteunt diverse activiteiten voor en door jongeren van 6 t/m 12 jaar en 12 t/m 23 jaar. Dit gebeurt op diverse locaties in de gemeente Goes, waaronder de twee jeugdcentra in de Goese Polder en Goes-West. Deze jeugdcentra zijn toegankelijk voor alle jeugd en jongeren uit de gemeente Goes. Wil je meedoen? Kan dan gewoon langs! Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Jeugdcentrum Goese Polder

Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen drie middagen in de week na schooltijd terecht in het jeugdcentrum Goese Polder voor leuke activiteiten, zoals knutselen, hapjes maken, spelen op de Playstation, tafeltennissen, tafelvoetballen, spelletjes spelen en computeren. In het activiteitenoverzicht kun je zien wat er te doen is t/m de meivakantie 2018.

Openingstijden

  • Maandag van 15.15 tot 17.00 uur: naschoolse inloop voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar
  • Dinsdag van 15.15 tot 17.00 uur: meidenmiddag voor meiden van 8 tot en met 12 jaar
  • Woensdag van 14.00 tot 15.00 uur: knutseluur voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar
  • Woensdag van 15.15 tot 17.00 uur: naschoolse inloop voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar

Tieners vanaf 12 jaar kunnen vier avonden (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) en één middag (woensdag) terecht in het jeugdcentrum.

Jeugdcentrum Goes-West

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar deelnemen aan leuke activiteiten in jeugdcentrum Goes-West. Wat te denken van een filmmiddag, speurtocht of knutselen.

Vragen of meer informatie?

Voor vragen of meer informatie over de jeugdcentra kunt u contact opnemen met SMWO via info@smwo.nl of 0113-277111. De adressen van de jeugdcentra vindt u op de volgende pagina.

In het jeugdcentrum heb ik veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen. Elke week doen we samen leuke activiteiten en kletsen we over van alles