Terug

07-10-2019 start Mijn leven in beeld (4x)

Mantelzorg betekent langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch ziek of hulpbehoevend persoon. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een vriend of kennis. Als mantelzorger kiest u er niet voor om te gaan zorgen. Het overkomt u, omdat u een emotionele band heeft met de persoon heeft met de persoon waarvoor u zorgt. Mantelzorg kan allerlei vormen van zorg omvatten zoals praktische steun, verzorging, verpleging, begeleiding of emotionele steun. Maar wat betekent deze zorg nu voor u?  Waar haalt u uw energie vandaan? Hoe staat u in het leven? Wat zou helpen om de mantelzorgtaak te kunnen blijven doen?

SMWO organiseert 4 creatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers. U kunt  op een ontspannen en laagdrempelige wijze vorm uw verhaal kwijt en lotgenoten ontmoeten.

Er wordt gewerkt met creatieve werkvormen zoals schilderen, tekenen, klei, collages maken. Het gaat daarbij niet om mooi, goed of  kunstzinnig maar wat heeft mijn werkstuk mij te vertellen en wat heb ik nodig om als mantelzorger verder te kunnen gaan?

Thema’s van de bijeenkomsten zijn:

  • Wie ben ik?
  • Hoe sta ik in het leven?
  • Wat is mijn gewenste situatie?
  • Wat heb ik daarbij nodig?

Indien u zich aanmeldt, wordt van u verwacht dat u aan alle vier de bijeenkomsten deelneemt. Deelname is gratis en er kunnen 8 deelnemers mee doen.

 

 

 

 

Voor wie?

Waar haalt u uw energie vandaan? Hoe staat u in het leven? Wat zou helpen om de mantelzorgtaak te kunnen blijven doen?

Praktische informatie

Data: maandag 7 / 21 oktober, 4 / 18 november 2019
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: Het Westhof, Evertsenstraat 15 in Goes
Bijdrage: geen
Maximum aantal deelnemers: 8

Indien u zich aanmeldt, wordt van u verwacht dat u aan alle vier de bijeenkomsten deelneemt.

Vragen of meer informatie

Aanmelden kan uiterlijk donderdag 5 september 2019 bij:
SMWO Monique Copper, m.copper@smwo.nl, 06-23329017


Aanmelden