Terug

Mantelzorgcafé: iedere 3e woensdagmiddag van de maand 13.30 - 15.00 uur

Dé ontmoetingsplaats voor alle mantelzorgers uit de gemeente Goes!

Graag nodigen wij u als mantelzorger uit voor een kopje koffie of thee met wat lekkers in het Mantelzorgcafé bij SMWO. Als mantelzorger zorgt u voor een naaste die een ziekte of een beperking heeft. Maar denkt u ook weleens aan uzelf? Gun uzelf even de tijd om andere mantelzorgers te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer ervaringen te delen of tips uit te wisselen.

Vanuit SMWO is er altijd een mantelzorgconsulent aanwezig zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen en inwinnen van informatie rondom mantelzorg.

Wij zijn er met elkaar voor u! U bent van harte welkom!

Voor wie?

Bent u mantelzorger in de gemeente Goes? Dan bent u van harte welkom voor een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Praktische informatie

Data 2020: 15 januari / 19 februari / 18 maart / 15 april / 20 mei / 17 juni / 15 juli / 19 augustus / 16 september / 21 oktober / 18 november / 16 december
Tijd: 13.30 -15.00 uur
Locatie: SMWO, ’s Heer Elsdorpweg 12 in Goes

Vragen of meer informatie

Wilt u aanwezig zijn? Dan is aanmelden gewenst maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. U kunt ook mailen naar mantelzorg@smwo.nl of bellen naar SMWO op nummer 0113 – 277111.

Is het voor u moeilijk om deel te nemen aan deze activiteit in verband met uw mantelzorgtaken of zijn er andere zaken waar wij rekening mee dienen te houden? We bekijken graag samen de mogelijkheden. U kunt dit bij uw aanmelding aangeven.


Aanmelden