Terug

Mantelzorgcafé op kantoor SMWO

Ontmoetingsplaats voor alle mantelzorgers uit de gemeente Goes!

Graag nodigen wij u als mantelzorger uit voor een kopje koffie of thee met wat lekkers in het Mantelzorgcafé op kantoor van SMWO. Als mantelzorger zorgt u voor een naaste die een ziekte of een beperking heeft. Maar denkt u ook weleens aan uzelf? Gun uzelf even de tijd om andere mantelzorgers te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer ervaringen te delen of tips uit te wisselen.

Vanuit SMWO is er altijd een mantelzorgconsulent aanwezig zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen en inwinnen van informatie rondom mantelzorg.

U zult begrijpen dat wij ons houden aan de dan geldende RIVM-richtlijnen. Actuele informatie vindt u hier

Wij zijn er met elkaar voor u! U bent van harte welkom!

 

Voor wie?

Bent u mantelzorger in de gemeente Goes? Dan bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers in het Mantelzorgcafé bij SMWO.

Praktische informatie

Datum 2024: 17 januari / 21 februari / 20 maart / 17 april / 15 mei / 19 juni / 17 juli / 21 augustus / 18 september / 16 oktober / 20 november / 18 december

Tijd: 13.30 - 15.00 uur

Locatie: Kantoor SMWO, ’s Heer Elsdorpweg 12, 4461 WK Goes
Maximum: 16 bezoekers (vol=vol) en aanmelden is gewenst
Aanmelden: U kunt zich aanmelden door te mailen naar mantelzorg@smwo.nl of te bellen met 0113-277111

Vragen of meer informatie

Van te voren aanmelden is gewenst. Dit kan via onderstaand aanmeldformulier. U kunt ook mailen naar mantelzorg@smwo.nl of bellen naar SMWO op nummer 0113 – 277111.

Is het voor u moeilijk om deel te nemen aan deze activiteit in verband met uw mantelzorgtaken of zijn er andere zaken waar wij rekening mee dienen te houden? We bekijken graag samen de mogelijkheden. U kunt dit bij uw aanmelding aangeven.


Aanmelden