Terug

Aanmelden Dag van de Mantelzorg tot 1 oktober 2019

Zondag 10 november viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Goes is het feest. Met een speciaal verrassingspakketje willen we de Goese mantelzorgers in het zonnetje zetten. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Kent u iemand die altijd voor u, een familielid, vriendin of buur klaarstaat? Meld hem of haar dan aan voor de Dag van de Mantelzorg. Laat ons weten om wie het gaat en waarom hij/zij een bedankje verdient. Dan zorgen wij dat de mantelzorger rond de Dag van de Mantelzorg een verrassingspakketje thuisbezorgd krijgt.

Let op: alleen mantelzorgers die in de gemeente Goes wonen komen in aanmerking. Als u iemand uit een andere gemeente wilt bedanken, neemt u dan contact op met de woongemeente van de mantelzorger om te vragen naar de mogelijkheden.

Aanmelden kan tot maandag 1 oktober 2019:
Via de website: www.goes.nl/dagvandemantelzorg. U kunt ook een aanmeldformulier afhalen bij de balie van de gemeente of SMWO. Deze kunt u in een envelop (postzegel niet nodig) sturen aan: Gemeente Goes, t.a.v. afdeling Samenleving, antwoordnummer 52, 4460 VB te Goes.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u dan telefonisch contact met op met de gemeente op telefoonnummer 14 0113 of mail uw vraag naar dagvandemantelzorg@goes.nl.