Terug

Aanvraag Mantelzorgwaardering 2021

Samen iets leuks doen?

Bent u zorgvrager (diegene die zorg krijgt) en woont u in de gemeente Goes? Vindt u dat uw mantelzorger wel een extraatje heeft verdiend? Dan kunt u ieder jaar opnieuw de mantelzorgwaardering (een bedrag van 75 euro) aanvragen die u door de gemeente Goes wordt aangeboden. Deze tegemoetkoming is bedoeld om uw mantelzorger een blijk van waardering te kunnen geven. U kunt dit bedrag aan hem/haar schenken, er een cadeautje van kopen of er bijvoorbeeld samen wat leuks gaan doen.

Aanvragen

Mantelzorgwaardering 2021: Aanvraag is uitsluitend mogelijk in de periode van 1 februari t/m 31 maart 2021.

Alleen de zorgvrager kan éénmaal de Mantelzorgwaardering aanvragen, ongeacht het aantal mantelzorgers. De mantelzorger mag u natuurlijk wel helpen met invullen van het formulier, geen enkel probleem. In verband met alle beperkende maatregelen rondom corona kunt u de aanvraag op de volgende wijze doen:

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale aanvraag. Dit kan op de website www.goes.nl/mantelzorgwaardering waarna u ook een bevestiging krijgt dat u het formulier heeft ingediend.

Heeft u toch liever een papieren versie van het formulier? Dan kunt u dit uitsluitend telefonisch aanvragen bij Fasina Mangroe, afdeling Samenleving. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-40206470. U krijgt na uw telefonische aanvraag het papieren formulier toegestuurd. In verband met de coronamaatregelen is het ophalen of inleveren van een papieren versie bij het Stadskantoor of Mantelzorgpunt van SMWO niet mogelijk.

Een papieren formulier dient u per post te versturen (postzegel niet nodig) aan:

Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn
Oosterschelderegio (SMWO)
T.a.v. Mantelzorgwaardering
Antwoordnummer 313
4460 VB GOES