Terug

Training Sociale Vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Toch voelt niet iedereen zich prettig tijdens contacten met anderen. Voelt u zich wel eens onzeker in contacten met anderen? Wordt u geregeld niet begrepen of durft u niets te zeggen in lastige situaties? Of wilt u meer sociale contacten opdoen? De training ‘Sociale vaardigheden voor volwassenen’ kan u hierbij helpen.

In acht bijeenkomsten leren de deelnemers meer op zichzelf te vertrouwen, waardoor zij een gesprek met anderen niet meer uit de weg gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn het leggen van contacten, een gesprek voeren, opkomen voor je eigen mening en leren omgaan met kritiek en boosheid.

Deze training wordt doorgaans in het voor- en najaar gegeven in het gebouw van SMWO. De eerstvolgende training staat gepland voor oktober 2017. De precieze begindatum wordt binnenkort gecommuniceerd. Deelname aan deze training is gratis.

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, meer informatie of het aanmelden voor deze training, kunt u contact opnemen met het Infopunt van SMWO via infopunt@smwo.nl of 0113-277111.

Na het volgen van deze training, durf ik nu op iemand af te stappen om een praatje te maken.