Terug

Kalender Actief 55-plus

Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, geeft SMWO de kalender Actief 55-plus uit. In de kalender vindt u een overzicht van activiteiten die in Goes en omgeving worden georganiseerd speciaal voor senioren of die geschikt zijn voor 55-plussers.

De activiteiten die vermeld staan in de kalender zijn zeer divers. Het aanbod bestaat uit culturele en sportieve activiteiten, cursussen, informatiebijeenkomsten, ontmoetingsmomenten, activiteiten voor mantelzorgers en nog veel meer. De kalender van het voorjaar 2019 kunt u hier vinden.

Waar kunt u de kalender vinden?

De kalender wordt huis-aan-huis verspreid bij enkele appartementencomplexen in Goes. Verder wordt de kalender neergelegd in het stadskantoor van Goes, in wachtkamers van huisartsen en fysiotherapeuten, in apotheken en bij de Bibliotheek Goes. Natuurlijk is de kalender ook af te halen in het kantoor van SMWO.

Wilt u zelf vermeld worden in de kalender?

Organisaties die graag een vermelding van hun (senioren)activiteit in de kalender Actief 55-plus willen, kunnen een korte beschrijving van de activiteit opsturen via info@smwo.nl onder vermelding van 'kalender actief 55-plus'.

Ontdekken, beleven en doen in de gemeente Goes