Binnenkort starten er diverse trainingen bij SMWO

Wilt u meer voor uzelf opkomen? Wilt u sociaal vaardiger worden? Of wilt u leren omgaan met spanningsklachten? Binnenkort starten er weer diverse trainingen bij SMWO. De trainingen gaan van start bij voldoende aanmeldingen.

Weerbaarheid voor kinderen
Deze training start op dinsdag 27 februari 2018 van 15.30 tot 16.45 uur bij SMWO in Goes. De training bestaat uit tien bijeenkomsten waarin kinderen van 9 tot 12 jaar worden geholpen om in hun kracht te staan.

Weerbaarheid en sociale vaardigheden voor mensen met een beperking
Deze training start medio maart op locatie, te Klein Frankrijk 2 in Goes. De training bestaat uit acht bijeenkomsten waarin de deelnemers leren opkomen voor zichzelf en leren om beter in contact te komen met anderen.

Sociale vaardigheden voor volwassenen
Deze training van acht bijeenkomsten start in het voorjaar van 2018 bij SMWO in Goes (de exacte datum is nog niet bekend). Deze training is bedoeld voor iedereen die zich wel eens onzeker voelt in contacten met anderen, het contact met anderen wil verbeteren of meer sociale contacten wil opdoen.

Omgaan met spanningsklachten voor vrouwen
Deze training start op maandag 12 maart 2018 van 13.30 tot 15.30 uur bij SMWO in Goes. De training is speciaal voor vrouwen die te maken hebben met stress en/of spanning. In acht bijeenkomsten leren de deelnemers om te gaan met deze klachten en hoe deze klachten verminderd kunnen worden.

Vragen over of aanmelden voor één van bovenstaande trainingen kan via cursussen@smwo.nl of 0113-277111.