Geslaagde Dag van de Mantelzorg

Vorige week was het dan zover: de week van de Dag van de Mantelzorg. Op maandagochtend 6 november 2017 kon het uitdelen van de 664 presentjes losbarsten. Met veel enthousiasme gingen de vele vrijwilligers en collega's samen op pad, gewapend met het presentje, een mantelzorgmagazine van Mezzo en de flyer van het Mantelzorgcafé. Vele mantelzorgers waren aangenaam verrast en lieten blijken deze geste zeer te waarderen! Er werden leuke, ontroerende, indrukwekkende verhalen gedeeld en de bedankjes vlogen over en weer. Een topweek dus!

Vrijdag 10 november 2017 was het daadwerkelijk de Dag van de Mantelzorg. Wethouder André van der Reest is samen met één van onze mantelzorgconsulenten bij twee echtparen op bezoek geweest. Het eerste echtpaar werd compleet verrast. Meneer was stiekem aangemeld door zijn zoon vanwege de vele goede en lieve zorgen voor zijn moeder. Het tweede echtpaar was ervan op de hoogte dat zij een presentje zouden ontvangen.

Om een indruk te krijgen van deze bezoekjes, kunt u de volgende filmpjes van Omroep Zeeland bekijken of het verslag van de PZC lezen.

SMWO wil iedereen die op één of andere wijze heeft geholpen om van de week van de Dag van de Mantelzorg zo'n succes te maken hartelijk danken. Zonder jullie hulp was het niet gelukt!