NIEUW: het Mantelzorgcafé

Op woensdag 20 september 2017 zijn alle mantelzorgers uit de gemeente Goes van harte welkom bij het eerste Mantelzorgcafé. Van 13.30 tot 15.00 uur kunnen mantelzorgers onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen bij het Mantelzorgpunt van SMWO aan de 's-Heer Elsdorpweg 12 te Goes. Dé ontmoetingsplaats voor mantelzorgers!

Naast het zorgen voor een zieke of iemand met een beperking, is het ook belangrijk dat mantelzorgers aan zichzelf denken. Het Mantelzorgcafé is een nieuw initiatief waarmee het Mantelzorgpunt van SMWO mantelzorgers een laagdrempelige ontmoetingsplaats wil bieden in een ontspannen sfeer. Iedereen is welkom, ongeacht voor wie u zorgt.

Het is wenselijk u aan te melden door een e-mail te sturen naar mantelzorg@smwo.nl, maar vrijblijvend langskomen op de dag zelf is ook mogelijk. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het Mantelzorgpunt Goes via 0113-277 122. Is het moeilijk voor u om deel te nemen aan deze activiteit in verband met uw mantelzorgtaken? U kunt dit bij de aanmelding aangeven, zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

De overige data waarop het Mantelzorgcafé plaatsvindt, zijn woensdag 18 oktober 2017 en woensdag 15 november 2017, beide dagen van 13.30 tot 15.00 uur.