Polderfair 2018

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseren bewoners uit de woonwijk Goese Polder voor de zesde keer de jaarlijkse Polderfair. Deze presentatie- en inspiratiemiddag vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Spinne aan de Joseph Lunslaan 7. SMWO Welzijn Goes biedt ondersteuning bij de organisatie van de Polderfair. 

Tijdens de Polderfair kunt u kennismaken met allerlei bewonersinitiatieven en organisaties in de Goese Polder. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een leuke knutselactiviteit. Volwassenen kunnen hun dansmoves laten zien of verbeteren tijdens stijldans- en volksdansdemonstraties en workshops. Deze worden verzorgd door Dansclub ‘de Vriendschap’ en Volksdansvereniging 'Oberon'. Ook is er een kledingbeurs, een reparatiecafé en een workshop voor ouders en kinderen met als thema 'samen problemen oplossen'.

De Polderfair biedt ook een informatie- en verkoopmarkt rond verschillende bewonersinitiatieven en organisaties in de wijk. Zo maakt u kennis met sociaal-creatieve initiatieven zoals ArtRiet en Inloophuis Oase. Ook het Buurtpreventieteam Goese Polder, stichting Buurtwerk Goese Polder, stichting Goede Doel de Bevelanden en vele anderen zijn aanwezig om te laten zien wat ze doen in en voor uw wijk.

Voor het volledige programma kijkt u op: www.goesepolder.goesweb.net