SGB Goes zoekt enthousiaste trainer rolstoelhockey

Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB) is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (m/v) voor de handbewogen rolstoelhockeyers. Hebt u enig spelinzicht en ervaring in het bedenken van verschillende trainingsvormen voor een teamsport? Dan is SGB Goes op zoek naar u!

De groep bestaat uit twaalf spelers met een lichamelijke beperking. Ze komen met twee teams uit in de regionale competitie. Het eerste team speelt in de 3e klasse en het tweede team komt uit in de 5e klasse. De spelers zijn erg gemotiveerd en hebben veel spelvreugde. Dit zorgt voor een fijne en motiverende werkomgeving voor de trainer.

De rolstoelhockeyers trainen iedere donderdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur in het Omnium te Goes, met uitzondering van de schoolvakanties. Zes zaterdagen per seizoen is er een competitiedag. Het coachen tijdens deze wedstrijden is naast de training geven gewenst, maar geen eis. Kennis en regels van rolstoelhockey zijn geen pre.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Caljouw, secretaris SGB via 06-19604363 of info@sgbgoes.nl. Op de website www.sgbgoes.nl kunt u meer informatie over de sportclub vinden.