Start wandelgroep in Goes-West

Vanaf 2 april verzamelt de wandelgroep iedere vrijdag om 13:00 uur. Het verzamelpunt is Wijkgebouw de Westkant, Evertsenstraat 15. Hier is, als de coronamaatregelen dit toelaten, eerst tijd voor een bakje koffie of thee en een praatje. Naast werken aan gezondheid en conditie is het gezellig samenzijn en samen wandelen ook een belangrijk onderdeel van de wandelgroep. Vanaf 13:30 uur gaat de wandeling van start. Er worden verschillende routes uitgezet, zodat zowel beginners als gevorderden een fijne wandeling kunnen maken.
 

De wandelgroep wordt de eerste periode ondersteund door een medewerker van SMWO. Na verloop van tijd zal samen met de groep bekeken worden of er vanuit de groep deelnemers zijn die het voortouw willen nemen. Deelname aan de wandelgroep is gratis, koffie en thee is voor eigen rekening.
 

De eerste wandeling wordt gemaakt op vrijdag 2 april. Aanmelden kan tot 31 maart bij Rajiv Weezepoel van SMWO via 06-11903881 of r.weezepoel@smwo.nl. De activiteiten rondom de wandelgroep worden aangepast op de geldende coronamaatregelen. Deelnemers worden hierover geïnformeerd.