Terug

Gezinsmaatje worden?

Gezinsmaatje worden

Een gezin een extra steuntje in de rug bieden, en echt iets kunnen betekenen voor een ander? Dat kan! U kunt zelf ook een gezinsmaatje worden. Als gezinsmaatje volgt u een kosteloze training van zes bijeenkomsten voordat u aan de slag gaat in een gezin.

Start data nieuwe training:
Neem voor informatie over de start van nieuwe trainingen contact op met SMWO via (0113) 277 111. De trainingen vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

De begeleiding hierbij vanuit SMWO is praktisch en laagdrempelig in de vorm van scholing, (werk)begeleiding en intervisie. De gezinsmaatjes worden ingezet in de gemeenten Goes, Noord-Beveland en Borsele.

Vragen of meer informatie

Voor vragen of aanmelden als gezinsmaatje kunt u een e-mail sturen naar gezinsmaatjes@smwo.nl of contact opnemen met het Infopunt van SMWO via 0113-277 111.
Omdat momenteel nog niet voorzien kan worden met hoeveel deelnemers er gestart mag worden, vraagt SMWO bij interesse aan te melden. Voor aanvang van de trainingen ontvangen de deelnemers bericht over de startdatum en werkwijze.

Met steun van het gezinsmaatje durfde ik als alleenstaande moeder weer met mijn kinderen de straat op.