Terug

SENIORENKALENDER 

Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, geeft SMWO de Seniorenkalender uit. Deze kalender is de opvolger van de Actief 55-plus kalender. In de kalender vindt u een overzicht van activiteiten die in Goes en omgeving worden georganiseerd speciaal voor senioren rondom de thema's "ontmoeten", "bewegen", "samen eten" en "digitaal".

Vanwege het onzekere aanbod van activiteiten door het coronavirus, geeft SMWO dit najaar geen Seniorenkalender uit. Lees hieronder meer:

Na een warme zomer komt het najaar van 2020 in zicht. Een periode waarin we hopen dat het weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten. Een
aantal activiteiten in de dorpen en wijken zijn weer opgestart, maar nog lang niet alles is weer “normaal”. We zullen voorlopig rekening moeten
houden met coronamaatregelen. Sommige activiteiten worden daarom maar beperkt georganiseerd, of met kleinere groepen of met
opgave. Dit is wennen voor iedereen. Vanwege het onzekere aanbod van activiteiten, geeft SMWO dit najaar dan ook geen Seniorenkalender uit.

We hebben door de coronacrisis wel ervaren hoe waardevol het is om elkaar te ontmoeten, onder de mensen te zijn en contacten te hebben in de buurt. U vindt hier een selectie van activiteiten/inlopen voor senioren die momenteel te bezoeken zijn. Wilt u voor het eerst een activiteit bijwonen, dan is telefonisch aanmelden verplicht. De inlopen, wijkcentra en dorpshuizen hebben hard gewerkt om een veilige ontmoetingsplek te creëren. We hopen dat u elkaar daar ontmoet!

Wilt u zelf vermeld worden (in een volgende editie) in de kalender?

Organisaties die graag een vermelding van hun (senioren)activiteit in de kalender, kunnen een korte beschrijving van de activiteit opsturen via info@smwo.nl onder vermelding van 'seniorenkalender'.
 

Ontdekken, beleven en doen in de gemeente Goes