Terug

SENIORENKALENDER 

Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, geeft SMWO de Seniorenkalender uit. Deze kalender is de opvolger van de Actief 55-plus kalender. In de kalender vindt u een overzicht van activiteiten die in Goes en omgeving worden georganiseerd speciaal voor senioren rondom de thema's "ontmoeten", "bewegen", "samen eten" en "digitaal".

De activiteiten die vermeld staan in de kalender zijn zeer divers. Het aanbod bestaat uit culturele en sportieve activiteiten, cursussen, informatiebijeenkomsten, ontmoetingsmomenten, activiteiten voor mantelzorgers en nog veel meer. De kalender van februari - augustus 2020 kunt u hier vinden.

Waar kunt u de kalender vinden?

De kalender wordt huis-aan-huis verspreid bij senioren in Goes en omgeving en bij enkele appartementencomplexen in Goes. Verder wordt de kalender neergelegd in het stadskantoor van Goes, in wachtkamers van huisartsen en fysiotherapeuten, in apotheken en bij de Bibliotheek Goes. Natuurlijk is de kalender ook af te halen in het kantoor van SMWO.

Wilt u zelf vermeld worden in de kalender?

Organisaties die graag een vermelding van hun (senioren)activiteit in de kalender, kunnen een korte beschrijving van de activiteit opsturen via info@smwo.nl onder vermelding van 'seniorenkalender'.

Ontdekken, beleven en doen in de gemeente Goes