Nieuws

Nieuwsbrief Sociaal Juridische Dienstverlening SMWO Februari

26 feb 2024
Sociaal Juridische Dienstverlening van SMWO biedt eerste hulp in wet- en regelgeving. Iedereen met vragen over geld en recht kan bij de Sociaal Juridisch Dienstverleners terecht.
Lees meer

Start training gezinsmaatjes

31 jan 2024
Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) start maandag 26 februari met een kosteloze training voor nieuwe gezinsmaatjes. Tijdens deze training van zeven bijeenkomsten worden vrijwilligers opgeleid om gezinnen te ondersteunen bij praktische zaken die horen bij het opgroeien en opvoeden van kinderen.
Lees meer

Start Rouwbelevingsgroep

31 jan 2024
Verlies van een dierbare doet pijn. Als u het gevoel hebt dat u vast blijft zitten in uw verdriet, u moeite hebt om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt in uw omgeving, dan is de gespreksgroep Rouwbeleving misschien wel iets voor u.
Lees meer

Column sociaal juridische dienstverlening januari

26 jan 2024
In deze maandelijkse column worden (sociaal) juridische onderwerpen behandeld aan de hand van waargebeurde verhalen uit de praktijk om het tot de verbeelding te laten spreken. Deze maand staat in het teken van positieve werkgezondheid.
Lees meer

Informatiemarkt Goes-Oost ‘Positieve Energie’

17 jan 2024
De kosten van levensonderhoud zijn de laatste jaren flink gestegen, energieprijzen, boodschappen, brandstof, medische kosten etc. etc. Welke ondersteunende maatregelingen zijn er? Wat kun je echter ook zelf doen om het leven betaalbaarder te maken?
Lees meer

Column sociaal juridische dienstverlening december

29 dec 2023
In deze maandelijkse column worden (sociaal) juridische onderwerpen behandeld aan de hand van waargebeurde verhalen uit de praktijk om het tot de verbeelding te laten spreken. Deze maand staat in het teken van de belastingaangifte.
Lees meer

Column sociaal juridische dienstverlening november

21 nov 2023
In deze maandelijkse column worden (sociaal) juridische onderwerpen behandeld aan de hand van waargebeurde verhalen uit de praktijk om het tot de verbeelding te laten spreken. Deze maand: Een flitsend verhaal!
Lees meer

Zaterdag 4 november l Ruilwinkel Goes open + reparatiecafé in Wijkgebouw de Westkant

31 okt 2023
Deze zaterdag (4 november) is de Ruilwinkel in Goes geopend van 13u00 tot 16u00. De inname is geopend tot 15u30.
Lees meer

Column sociaal juridische dienstverlening l oktober

31 okt 2023
In deze maandelijkse column worden (sociaal) juridische onderwerpen behandeld aan de hand van waargebeurde verhalen uit de praktijk om het tot de verbeelding te laten spreken. Deze maand: Een nulletje te veel!
Lees meer

Start oudergroep licht verstandelijk beperkten (LVB) in Goes

26 okt 2023
Heb je een kind met een licht verstandelijke beperking en ben je op zoek naar mensen die écht begrijpen hoe het is? In januari 2024 start SMWO een nieuwe oudergespreksgroep LVB. Een groep waar je als ouder(s) herkenning en nieuwe ideeën kunt vinden in je dagelijks leven met je kind met een licht verstandelijke beperking.
Lees meer