Nieuws

Fotoproject ‘Verhalen achter gezichten van de Ruilwinkels’

23 feb 2021
Onlangs is er is een fotografie- en verhalenproject gemaakt over de Ruilwinkels van Goes en Zierikzee, door Lidwine Guiran Fotografie. Een aantal vrijwilligers en bezoekers van de Ruilwinkels zijn geïnterviewd over waarom zij betrokken zijn bij de Ruilwinkels.
Lees meer

Nieuw meerjarenbeleidsplan voor SMWO

20 jan 2021
Het Meerjarenbeleidsplan is een plan waarin onze ambitie voor de komende jaren staat. Waar staan we voor? Waar gaan we op inzetten in de periode 2020 – 2025 als organisatie? Lees verder om het hele meerjarenbeleidsplan in te zien en de video te bekijken!
Lees meer

Openingstijden SMWO

24 dec 2020
Donderdag 24 december en donderdag 31 januari is ons kantoor vanaf 16:00 uur gesloten. Op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari is ons kantoor gesloten. 
Lees meer

Nieuwsbrief Sociaal Juridische Dienstverlening SMWO

12 nov 2020
Sociaal Juridische Dienstverlening van SMWO biedt eerste hulp in wet- en regelgeving. Lees verder en bekijk meteen de laatste nieuwsbrief met actuele nieuwsberichten en tips.
Lees meer

Bereikbaarheid SMWO in Goese wijken

04 nov 2020
SMWO vindt het belangrijk om toegankelijk en vindbaar te zijn, zeker in deze tijd. Dit betekent dat inwoners terecht kunnen met vragen op allerlei gebieden: omzien naar elkaar, samen kijken waar verbetering in leefbaarheid ligt, delen van zorgen, wat kan ik voor een ander betekenen of hoe vraag ik hulp.
Lees meer

Griepprik gratis beschikbaar voor mantelzorgers

27 okt 2020
Het griepseizoen staat voor de deur. Daarnaast hebben we nog steeds te maken met een toename van het aantal coronabesmettingen, waardoor meer mensen gezondheidsklachten hebben. Een gelijktijdige uitbraak van beide virussen kan grote gevolgen hebben voor de zorgcontinuïteit in de provincie. Daarom maakt GGD Zeeland het mogelijk dat mantelzorgers, die geen oproep van de huisarts ontvangen (omdat zij jonger zijn dan zestig jaar én niet tot een risicogroep behoren), gratis de griepprik kunnen nemen.
Lees meer

Meet up – Moeder aan de lijn (voor Zeeuwse mantelzorgers)

20 okt 2020
Op donderdagmiddag 3 december ben je van harte welkom op de Zeeuwse online ‘Meet up’ voor mantelzorgers. Ervaringen delen en elkaar inspireren staan in deze bijeenkomst centraal.
Lees meer

Jongerenactiviteiten 12+ hervat vanaf 1 augustus

31 jul 2020
Zaterdag 1 augustus start SMWO weer met de activiteiten voor jongeren van 13 jaar en ouder. Uiteraard houden we hierbij rekening met de geldende maatregelen. Ook brengen onze jeugd- en jongerenwerkers de veiligheidsmaatregelen extra onder de aandacht bij de jongeren en jongvolwassenen.
Lees meer

Versoepelingen maatregelen coronavirus

09 jul 2020
Inmiddels zijn er sinds maart gelukkig goede resultaten bereikt betreft de Nederlandse corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk in de 1,5 meter samenleving met meer ruimte en algemene regels voor binnen en buiten.
Lees meer

Ruilwinkels Goes en Zierikzee gaan 6 juli weer open

01 jul 2020
De Ruilwinkels welke SMWO runt in Goes en in Zierikzee in samenwerking met Gors gaan op maandag 6 juli weer open. De opening gebeurt wel in aangepaste vorm. Bezoekers dienen rekening te houden met extra regels en er mag een beperkt aantal mensen naar binnen.
Lees meer