Nieuws

Jongerenactiviteiten 12+ hervat vanaf 1 augustus

31 jul 2020
Zaterdag 1 augustus start SMWO weer met de activiteiten voor jongeren van 13 jaar en ouder. Uiteraard houden we hierbij rekening met de geldende maatregelen. Ook brengen onze jeugd- en jongerenwerkers de veiligheidsmaatregelen extra onder de aandacht bij de jongeren en jongvolwassenen.
Lees meer

Meerjarenbeleidsplan SMWO 2020 - 2025

14 jul 2020
Het Meerjarenbeleidsplan is een plan waarin onze ambitie voor de komende jaren staat. Waar staan we voor? Waar gaan we op inzetten in de periode 2020 – 2025 als organisatie?
Lees meer

Versoepelingen maatregelen coronavirus

09 jul 2020
Inmiddels zijn er sinds maart gelukkig goede resultaten bereikt betreft de Nederlandse corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk in de 1,5 meter samenleving met meer ruimte en algemene regels voor binnen en buiten.
Lees meer

Ruilwinkels Goes en Zierikzee gaan 6 juli weer open

01 jul 2020
De Ruilwinkels welke SMWO runt in Goes en in Zierikzee in samenwerking met Gors gaan op maandag 6 juli weer open. De opening gebeurt wel in aangepaste vorm. Bezoekers dienen rekening te houden met extra regels en er mag een beperkt aantal mensen naar binnen.
Lees meer

SMWO organiseert Instagram talentenjacht

01 jul 2020
De zomer ziet er dit jaar waarschijnlijk voor iedereen anders uit dan verwacht, ook voor jongeren. Om toch eigen talent te blijven ontwikkelen en te laten zien, organiseert het jongerenwerk van SMWO een Instagram talentenjacht. SMWO werkt hiervoor samen met hét podium voor jong creatief talent: Kunstbende Zeeland.
Lees meer

Online pizzapuntsessies voor cliëntondersteuners en vrijwilligers

29 jun 2020
De gemeenten rondom de Oosterschelderegio organiseren een serie online kennissessies over cliëntondersteuning. Er zijn nog vijf sessies op dinsdag 30 juni en 7 juli van 15.00 tot 16.30 uur.
Lees meer

SMWO is partner in HAIRE

17 jun 2020
HAIRE (healthy ageing through innovation in rural europe) is een meerjarige Europese samenwerking; samen met de Solidarity University neemt het SMWO hieraan deel.
Lees meer

Het verhaal van één van onze cliënten

16 jun 2020
SMWO biedt ook tijdens de coronacrisis ondersteuning aan haar cliënten. Hoe gaat het met ze? En op welke manier staat SMWO hen nog steeds bij? We zochten hen op, lees het verhaal van Piet..
Lees meer

Editie Onze Verhalen juni 2020

10 jun 2020
De nieuwe editie van het SMWO magazine Onze Verhalen is gereed! In deze editie leest u hoe klanten, vrijwilligers en medewerkers van SMWO op diverse manieren betrokken zijn bij het welzijn van inwoners van de Oosterschelderegio.
Lees meer

SMWO start werkzaamheden geleidelijk op

27 mei 2020
Het coronavirus houdt de wereld voorlopig nog in zijn greep. De maatregelen om de verspreiding van het virus te beheersen, hebben grote gevolgen voor ons allemaal. Dat geldt ook voor de werkzaamheden van Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO). “Er is binnen SMWO met veel creativiteit nagedacht over de invulling van het ‘nieuwe normaal’ in de 1,5 meter samenleving.
Lees meer