Nieuws

SMWO zoekt Welzijnswerker voor 24 uur p.w.

19 jul 2019
SMWO is op zoek naar een Welzijnswerker, met aandachtsgebied Opbouwwerk en de Ruilwinkels die ons team kan versterken voor 24 uur per week. Standplaats: Zierikzee
Lees meer

START KOMEND NAJAAR: Training SOVA/Weerbaarheid voor (jong)volwassenen

02 jul 2019
Deze training wordt gegeven in Zierikzee en is bedoeld voor (jong) volwassenen met een beperking, die moeite hebben met opkomen voor zichzelf en omgaan met anderen.
Lees meer

Uitreiking duofiets

02 jul 2019
Zorgt u voor iemand die niet meer zelfstandig kan fietsen en zou u, of een fietsvrijwilliger, graag met uw zorgvrager op een duofiets op pad willen gaan? Binnenkort beschikken het Goese Mantelzorgpunt en Vrijwilligerspunt van SMWO over een duofiets die geschonken wordt door SOMV.
Lees meer

Sociaal Werkers gezocht!

18 jun 2019
SMWO is op zoek naar twee sociaal werkers. Als sociaal werker kom je te werken in een boeiende en uitdagende werkkring, gekenmerkt door veelzijdigheid en afwisseling. Je werkt onder leiding van en legt rechtstreeks verantwoording af aan de teamleider.
Lees meer

SMWO zoekt een Communicatiemedewerker voor 24 uur per week!

12 jun 2019
Ben jij werkzaam binnen het communicatie- en marketingvakgebied én klaar voor de volgende stap? Wil je kennismaken met de zorg en welzijnssector?
Lees meer

Lancering nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland

11 jun 2019
www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl biedt ouders én beroepskrachten praktische informatie en handige tips voor opvoeden en opgroeien. Daarnaast bevat deze website ook de contactgegevens van de Jeugdgezondheidszorg Schouwen-Duiveland.
Lees meer

Nieuwe workshop voor mantelzorgers

09 mei 2019
Liggen er ook zoveel (zorg)taken op uw bordje?
Lees meer

Feestelijke opening Zuidtuin

09 mei 2019
In de Zuidtuin wordt een mooie bloementuin ingezaaid ter ondersteuning van de bijenpopulatie. De werkgroep van de Zuidtuin, bestaande uit bewoners uit de buurt, gaat op deze morgen de tuin inzaaien en omheinen.
Lees meer

Gezinsmaatjes viert 5-jarig jubileum!

09 mei 2019
Al vijf jaar lang zijn onze vrijwillige gezinsmaatjes voor vele gezinnen een steuntje in de rug geweest bij het opgroeien en opvoeden van kinderen en dat willen we vieren!
Lees meer

Meer zelfvertrouwen en groei in bewegen voor kinderen

29 apr 2019
SMWO Club Extra richt zich op kinderen uit groep 2 van het basisonderwijs, die minder goed aansluiting vinden met hun bewegingsvaardigheden tijdens de gymles op school.
Lees meer