Nieuws

Campagne voor bekendheid cliëntondersteuner van start

22 jan 2020
Deze week start de Co-campagne van zorgkantoren, organisaties voor cliëntondersteuning en gemeenten, om de bekendheid en vindbaarheid van cliëntondersteuning te vergroten.
Lees meer

INFORMATIEBIJEENKOMST OVER PGB - 21 november

06 nov 2019
De afdelingen Cliëntondersteuning en Mantelzorg van SMWO organiseren samen een informatiebijeenkomst over pgb (persoonsgebonden budget)
Lees meer

SMWO brengt haar diensten in beeld met nieuwe bedrijfsfilm!

06 nov 2019
SMWO staat voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen mee kan doen. De combinatie van maatschappelijk werk en welzijn zorgt dat SMWO zowel individuele als collectieve ondersteuning kan bieden. In onze nieuwe bedrijfsfilm laten we zien wat onze medewerkers en vrijwilligers doen, en waar we dat doen. Kijk je mee? Lees snel verder!
Lees meer

SMWO zoekt een gedragsdeskundige voor 16-24 uur per week

23 okt 2019
SMWO zoekt een gedragsdeskundige die voor 16 – 24 uur per week onze teams komt versterken. We zoeken iemand met voldoende ervaring en vaardigheden om na een korte inwerkperiode onderstaande taken zelfstandig uit te kunnen voeren.
Lees meer

SMWO zoekt gezinsmaatjes

15 okt 2019
Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) start 14 november met een training voor nieuwe gezinsmaatjes. Tijdens deze training van zes bijeenkomsten worden vrijwilligers opgeleid om gezinnen te ondersteunen bij praktische zaken die horen bij het opgroeien en opvoeden van kinderen.
Lees meer

Nieuwe inloop gestart in Wijkgebouw de Westkant

10 okt 2019
Sinds 1 oktober is er een nieuwe inloop gestart in Wijkgebouw de Westkant van 9:30 – 15:30.  Over de Inloop: Actief zijn en onder de mensen blijven, dat vinden SMWO en zorgorganisatie SVRZ belangrijk. Om dat te stimuleren is er gestart met de inloop. De inloop is gericht op senioren, maar iedereen is van harte welkom.
Lees meer

Rapportage Buurtbemiddeling de Bevelanden

30 sep 2019
De 10 maanden (half jaar) rapportage van Buurtbemiddeling De Bevelanden is gereed. De afgelopen periode is bijzonder geweest. Er is niet alleen sprake van een verdere groei van het aantal meldingen, maar per 1 september 2018 is Buurtbemiddeling Goes omgevormd tot Buurtbemiddeling De Bevelanden, wat nieuwe uitdagingen en extra werkzaamheden met zich meebrengt.
Lees meer

21 oktober training: Een held met je geld!

03 sep 2019
In de training leer je hoe je kunt rondkomen met je geld, krijg je overzicht over je inkomsten en uitgaven, leer je omgaan met je post en met reclames. En je leert welke toeslagen er zijn en welke verzekeringen je moet hebben.
Lees meer

10 en 17 september informatiebijeenkomst (Echt)scheiding

28 aug 2019
Heeft u plannen om uit elkaar te gaan of bent u al gescheiden, heeft u behoefte aan uitleg over wet en regelgeving of vragen over andere zaken omtrent een (echt)scheiding? Misschien is deze informatiebijeenkomst wel iets voor u.
Lees meer

Creatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers ‘Mijn leven in Beeld’

26 aug 2019
SMWO organiseert 4 creatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers. U kunt op een ontspannen en laagdrempelige wijze vorm uw verhaal kwijt en lotgenoten ontmoeten.
Lees meer