Nieuws

SMWO zoekt gezinsmaatjes

15 okt 2019
Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) start 14 november met een training voor nieuwe gezinsmaatjes. Tijdens deze training van zes bijeenkomsten worden vrijwilligers opgeleid om gezinnen te ondersteunen bij praktische zaken die horen bij het opgroeien en opvoeden van kinderen.
Lees meer

Nieuwe inloop gestart in Wijkgebouw de Westkant

10 okt 2019
Sinds 1 oktober is er een nieuwe inloop gestart in Wijkgebouw de Westkant van 9:30 – 15:30.  Over de Inloop: Actief zijn en onder de mensen blijven, dat vinden SMWO en zorgorganisatie SVRZ belangrijk. Om dat te stimuleren is er gestart met de inloop. De inloop is gericht op senioren, maar iedereen is van harte welkom.
Lees meer

Rapportage Buurtbemiddeling de Bevelanden

30 sep 2019
De 10 maanden (half jaar) rapportage van Buurtbemiddeling De Bevelanden is gereed. De afgelopen periode is bijzonder geweest. Er is niet alleen sprake van een verdere groei van het aantal meldingen, maar per 1 september 2018 is Buurtbemiddeling Goes omgevormd tot Buurtbemiddeling De Bevelanden, wat nieuwe uitdagingen en extra werkzaamheden met zich meebrengt.
Lees meer

21 oktober training: Een held met je geld!

03 sep 2019
In de training leer je hoe je kunt rondkomen met je geld, krijg je overzicht over je inkomsten en uitgaven, leer je omgaan met je post en met reclames. En je leert welke toeslagen er zijn en welke verzekeringen je moet hebben.
Lees meer

10 en 17 september informatiebijeenkomst (Echt)scheiding

28 aug 2019
Heeft u plannen om uit elkaar te gaan of bent u al gescheiden, heeft u behoefte aan uitleg over wet en regelgeving of vragen over andere zaken omtrent een (echt)scheiding? Misschien is deze informatiebijeenkomst wel iets voor u.
Lees meer

Creatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers ‘Mijn leven in Beeld’

26 aug 2019
SMWO organiseert 4 creatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers. U kunt op een ontspannen en laagdrempelige wijze vorm uw verhaal kwijt en lotgenoten ontmoeten.
Lees meer

START KOMEND NAJAAR: Training SOVA/Weerbaarheid voor (jong)volwassenen

02 jul 2019
Deze training wordt gegeven in Zierikzee en is bedoeld voor (jong) volwassenen met een beperking, die moeite hebben met opkomen voor zichzelf en omgaan met anderen.
Lees meer

Uitreiking duofiets

02 jul 2019
Zorgt u voor iemand die niet meer zelfstandig kan fietsen en zou u, of een fietsvrijwilliger, graag met uw zorgvrager op een duofiets op pad willen gaan? Binnenkort beschikken het Goese Mantelzorgpunt en Vrijwilligerspunt van SMWO over een duofiets die geschonken wordt door SOMV.
Lees meer

Lancering nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland

11 jun 2019
www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl biedt ouders én beroepskrachten praktische informatie en handige tips voor opvoeden en opgroeien. Daarnaast bevat deze website ook de contactgegevens van de Jeugdgezondheidszorg Schouwen-Duiveland.
Lees meer

Nieuwe workshop voor mantelzorgers

09 mei 2019
Liggen er ook zoveel (zorg)taken op uw bordje?
Lees meer