Nieuws

Winactie Vrijwilligerspunt Goes

08 jun 2022
Wat leuk om alle ingezonden video's van de vrijwilligersorganisaties te zien. De jury heeft Speel-o-theek 'De Schatkist' gekozen als winnaar van de actie.
Lees meer

Wijkfeest Goes-Oost

31 mei 2022
Op 11 juni vindt het wijkfeest ‘We love People’ plaats in Goes-Oost!
Lees meer

Themamiddag ‘psychische kwetsbaarheid’ voor mantelzorgers in Goes

31 mei 2022
Mantelzorgpunt Goes organiseert donderdag 23 juni een themamiddag speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Goes. De middag start om 14.30 uur (inloop vanaf 14.15) en duurt tot 16.15 uur. De locatie is het kantoor van SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.
Lees meer

Voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers over cannabis, uitgaan en middelengebruik

24 mei 2022
Vanaf de middelbare school krijgen jongeren steeds meer te maken met alcohol en middelengebruik. Voor ouders is dit een spannende tijd. Er ontstaan vragen zoals ‘Zou mijn kind weleens alcohol drinken of blowen en hoe ga ik hier dan mee om?’. Op dinsdagavond 31 mei organiseren 1NUL1 Preventie en SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio) in ’t Beest en coffeeshop Aarden een voorlichtingsavond over cannabis, uitgaan en middelengebruik.
Lees meer

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei kantoor gesloten

03 mei 2022
Donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei is ons kantoor gesloten. Maandag 9 mei staan wij weer voor u klaar.
Lees meer

Winactie voor vrijwilligersorganisaties

20 apr 2022
Als vrijwilligersorganisatie weet je als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om vrijwilligers te vinden en te binden. Kan jouw club of vereniging daarbij wel een extraatje gebruiken? Doe dan mee met de winactie van het Vrijwilligerspunt Goes.
Lees meer

SMWO is op zoek naar een financieel medewerker / salarisadministrateur

04 apr 2022
SMWO is op zoek naar een financieel medewerker / salarisadministrateur die voor 32 uur per week ons team komt versterken. Ben jij die medewerker die het leuk vindt om te werken met cijfers en te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar jij er toe doet?
Lees meer

SMWO lanceert eigen podcast tijdens ‘Ontdekdezorg week’

22 mrt 2022
Tijdens de lokale ‘Ontdekdezorg week’ van 22 t/m 27 maart kan iedereen kennismaken met de sector zorg en welzijn. SMWO heeft naast het organiseren van digitale speeddates deze week aangegrepen om haar podcast ‘SMWO werkt’ te lanceren. In deze eerste podcast vertelt Nicole den Ouden, werkzaam bij SMWO, over het werken in de sector, drijfveren en opleidingsmogelijkheden.
Lees meer

Samenwerking ENSURE en SMWO

21 mrt 2022
De Europese samenwerking tussen ENSURE en SMWO loopt nu voor het derde jaar. Vanuit SMWO leveren we met Goes Bezig een bijdrage aan het ontwikkelen van een Europees’ peer to peer’ model. Op 17 november a.s is er een afsluitend congres in Antwerpen, waar iedereen die hier belangstelling voor heeft, welkom is. Houd sociale media kanalen in de gaten.
Lees meer

Ruilwinkel Goes bestaat 15 jaar!

17 mrt 2022
De Ruilwinkel in Goes viert feest dit jaar! 15 jaar geleden opende de Ruilwinkel op 17 maart voor het eerst haar deuren. Vandaag brachten burgemeester Margo Mulder en wethouder André van der Reest een toast uit op de Ruilwinkel. Op donderdag 19 mei viert de Ruilwinkel het jubileum uitgebreider met haar bezoekers en vrijwilligers.
Lees meer