Nieuws

Uitkomsten Informatief Huisbezoek 70+ gebundeld in rapport

21 jan 2018
Op dinsdag 30 januari 2018 van 14.00 tot 15.30 uur worden de resultaten van het project Informatief Huisbezoek 70+ in Goes-Zuid gepresenteerd bij SMWO in Goes. Alle 70-plussers uit Goes-Zuid zijn van harte welkom om hierbij aan wezig te zijn.
Lees meer

Binnenkort starten er diverse trainingen bij SMWO

18 jan 2018
Wilt u meer voor uzelf opkomen? Wilt u sociaal vaardiger worden? Of wilt u leren omgaan met spanningsklachten? Binnenkort starten er weer diverse trainingen bij SMWO. De trainingen gaan van start bij voldoende aanmeldingen.
Lees meer

Polderfair 2018

12 jan 2018
Op zaterdag 27 januari 2018 organiseren bewoners uit de woonwijk Goese Polder voor de zesde keer de jaarlijkse Polderfair. Deze presentatie- en inspiratiemiddag vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Spinne aan de Joseph Lunslaan 7. SMWO Welzijn Goes biedt ondersteuning bij de organisatie van de Polderfair.
Lees meer

Workshop KinderCoach tijdens de Polderfair in Goes

06 dec 2017
Op zaterdag 27 januari 2018 vindt de jaarlijkse Polderfair weer plaats in Wijkcentrum de Spinne in Goes. Nieuw dit jaar is de gratis workshop 'KinderCoach'. In deze workshop gaan ouders en kinderen samen op zoek naar een oplossing voor dagelijkse frustraties.
Lees meer

Wethouder van der Reest bezoekt Mantelzorgcafé

19 okt 2017
Woensdag 18 oktober 2017 heeft André van der Reest een bezoek gebracht aan het Mantelzorgcafé bij SMWO in Goes. Om de aanwezige mantelzorgers een blijk van waardering te geven, nam hij een heerlijke taart mee.
Lees meer

Start Informatief en Signalerend Huisbezoek 70+ in Goes Centrum

09 okt 2017
Afgelopen week is het project Informatief en Signalerend Huisbezoek 70+ (IHB70+) weer van start gegaan. Het project wordt door SMWO uitgevoerd in opdracht van de gemeente Goes. Alle zelfstandig wonende 70-plussers in Goes Centrum worden door middel van een brief uitgenodigd om deel te nemen aan dit huisbezoek.
Lees meer

De nieuwe Zilveren Gids 2017 is beschikbaar

03 jul 2017
De Zilveren Gids, het handige naslagwerk voor 55-plussers in de gemeente Goes, is weer vernieuwd. De gids verschijnt al dertig jaar en inmiddels is de dertiende editie van de drukpers gerold.
Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

07 jun 2017
Er zijn veel ouderen, chronisch zieken, mensen met een psychiatrische achtergrond die een klein netwerk hebben, eenzaam zijn of niet goed meer uit de voeten kunnen om een boodschap te doen. Ook mantelzorgers kunnen het zwaar hebben, waarbij een moment om even op te laden ontbreekt om de zorg die vaak 24 uur thuis doorgaat vol te houden. In al deze situaties kunnen vrijwilligers een belangrijke bijdrage leveren. Zij doen ‘kleine dingen' die een groot verschil uitmaken voor een ander. Een verschil dat ervoor zorgt dat deze mensen thuis kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde buurt.
Lees meer