Nieuws

SMWO start training Girls’ Talk+ in Goes

08 jul 2021
De training Girls’ Talk+ is bedoeld voor meiden vanaf 14 jaar. Het doel van de training is meiden weerbaarder maken in hun relaties en seksuele leven. Vooral als het gaat om het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag. De training is een reeks van 8 bijeenkomsten en start op 1 november in Goes. SMWO verzorgt deze training in samenwerking met de GGD.
Lees meer

SMWO zoekt gezinsmaatjes

29 jun 2021
Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) start 16 september met een kosteloze training voor nieuwe gezinsmaatjes. Tijdens deze training van zes bijeenkomsten worden vrijwilligers opgeleid om gezinnen te ondersteunen bij praktische zaken die horen bij het opgroeien en opvoeden van kinderen.
Lees meer

Informatiepunt Digitale Overheid in Bibliotheek Goes - hulp bij vragen over de Overheid

29 jun 2021
Heeft u vragen over de overheid? Bijvoorbeeld over zaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering? Dan bent u niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig. Vanaf 1 september kunt u voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Goes.
Lees meer

HELP! MIJN KIND IS EEN PUBER!

18 mei 2021
Een interactieve online talkshow voor ouders over genotmiddelen, sociale media, relaties & seksualiteit en stress, somberheid en suïcidaliteit.
Lees meer

Meedenker

21 apr 2021
Iedereen loopt weleens tegen een situatie of probleem aan waar u alleen lastig uitkomt. Dat kan gaan over geldzaken, opvoeding, zorgaanvragen, wonen of werk.
Lees meer

SMWO start in april met een Agressie Reductie Training (ART)

17 mrt 2021
Leren omgaan met gevoelens van boosheid? Op dinsdag 20 april start bij Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) een nieuwe Agressie Reductie Training. Deze training is bedoeld voor (jong)volwassenen vanaf 16 jaar met een beperking, woonachtig in de Oosterschelderegio.
Lees meer

Start wandelgroep in Goes-West

17 mrt 2021
Gezellig samen wandelen en ondertussen werken aan uw weerstand en conditie? Vanaf 2 april start Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) een gezellige wandelgroep voor beginners en gevorderden in Goes-West.
Lees meer

Nieuwsbrief Sociaal Juridische Dienstverlening SMWO

03 mrt 2021
Sociaal Juridische Dienstverlening van SMWO biedt eerste hulp in wet- en regelgeving. Lees verder en bekijk meteen de laatste nieuwsbrief met actuele nieuwsberichten en tips.
Lees meer

Fotoproject ‘Verhalen achter gezichten van de Ruilwinkels’

23 feb 2021
Onlangs is er is een fotografie- en verhalenproject gemaakt over de Ruilwinkels van Goes en Zierikzee, door Lidwine Guiran Fotografie. Een aantal vrijwilligers en bezoekers van de Ruilwinkels zijn geïnterviewd over waarom zij betrokken zijn bij de Ruilwinkels.
Lees meer

Nieuw meerjarenbeleidsplan voor SMWO

20 jan 2021
Het Meerjarenbeleidsplan is een plan waarin onze ambitie voor de komende jaren staat. Waar staan we voor? Waar gaan we op inzetten in de periode 2020 – 2025 als organisatie? Lees verder om het hele meerjarenbeleidsplan in te zien en de video te bekijken!
Lees meer