Nieuws

Sociaal Werkers gezocht!

18 jun 2019
SMWO is op zoek naar twee sociaal werkers. Als sociaal werker kom je te werken in een boeiende en uitdagende werkkring, gekenmerkt door veelzijdigheid en afwisseling. Je werkt onder leiding van en legt rechtstreeks verantwoording af aan de teamleider.
Lees meer

SMWO zoekt een Communicatiemedewerker voor 24 uur per week!

12 jun 2019
Ben jij werkzaam binnen het communicatie- en marketingvakgebied én klaar voor de volgende stap? Wil je kennismaken met de zorg en welzijnssector?
Lees meer

Lancering nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland

11 jun 2019
www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl biedt ouders én beroepskrachten praktische informatie en handige tips voor opvoeden en opgroeien. Daarnaast bevat deze website ook de contactgegevens van de Jeugdgezondheidszorg Schouwen-Duiveland.
Lees meer

Nieuwe workshop voor mantelzorgers

09 mei 2019
Liggen er ook zoveel (zorg)taken op uw bordje?
Lees meer

Feestelijke opening Zuidtuin

09 mei 2019
In de Zuidtuin wordt een mooie bloementuin ingezaaid ter ondersteuning van de bijenpopulatie. De werkgroep van de Zuidtuin, bestaande uit bewoners uit de buurt, gaat op deze morgen de tuin inzaaien en omheinen.
Lees meer

Gezinsmaatjes viert 5-jarig jubileum!

09 mei 2019
Al vijf jaar lang zijn onze vrijwillige gezinsmaatjes voor vele gezinnen een steuntje in de rug geweest bij het opgroeien en opvoeden van kinderen en dat willen we vieren!
Lees meer

Meer zelfvertrouwen en groei in bewegen voor kinderen

29 apr 2019
SMWO Club Extra richt zich op kinderen uit groep 2 van het basisonderwijs, die minder goed aansluiting vinden met hun bewegingsvaardigheden tijdens de gymles op school.
Lees meer

Word jij één van onze nieuwe Citytrainers?

18 apr 2019
Word Citytrainer en organiseer je eigen sportactiviteit binnen de gemeente Goes! Wil jij een sportieve en positieve bijdrage leveren aan je eigen wijk/dorp/stad of sportvereniging of school?
Lees meer

Prachtige film over het opbouwwerk in de wijk Poortambacht in Zierikzee

17 apr 2019
In de wijk Poort Ambacht in Zierikzee brengt SMWO inwoners samen om de leefbaarheid in de wijk te stimuleren en te verbeteren. Monique Schipper is sinds twee jaar werkzaam als opbouwwerker in Poort Ambacht. Haar rol is met name het sturen en verbinden van wijkbewoners en eventuele betrokken organisaties. Een veelzijdige taak! Monique: “Elke dag ziet er anders uit en bij ieder project zijn weer andere mensen betrokken. De ene keer werk je vanuit een probleem dat je wilt oplossen, de andere keer vanuit een bepaalde passie van een inwoner.”
Lees meer