Nieuws

SMWO start training ‘Een held met je geld!’

22 sep 2022
Soms is het lastig om goed uit te komen met geld. Want hoe zorg je dat je genoeg geld hebt om rekeningen te betalen, hoe spaar je voor leuke dingen? En hoe voorkom je dat je schulden krijgt? Schieten deze vragen ook wel eens door jouw hoofd?
Lees meer

Nieuwe directie SMWO

21 sep 2022
Per 1 september 2022 heeft het bestuur van SMWO Yvonne van Renswoude en Anneke van Drimmelen aangesteld als nieuwe directie. Yvonne en Anneke zijn beiden al actief bij SMWO binnen het management. Yvonne is sinds 2005 werkzaam bij SMWO in diverse leidinggevende functies. Het laatst als manager Innovatie, Leren en Ontwikkelen. Anneke is vanaf 2020 werkzaam bij SMWO als regiomanager; daarvoor in diverse leidinggevende functies binnen het onderwijs en de sport.
Lees meer

Senioren inloop Goes, Kloetinge en Wolphaartsdijk

14 sep 2022
Actief zijn en onder de mensen blijven. Samen met andere senioren gezellig koffie drinken en tijd voor een praatje of de krant lezen. Indien gewenst, aan een activiteit deelnemen en/of samen eten. Dat kan bij de Senioren inlopen in Goes, Wolphaartsdijk en Kloetinge. U bent van harte welkom bij de inlopen tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Omdat het een open inloop is, bepaalt u zelf hoe laat u komt en wanneer u weer naar huis gaat. Ook bepaalt u zelf wat u wilt doen. Het motto is: niets moet, maar er kan veel! Een indicatie is niet nodig. Koffie en thee zijn gratis. Op vraag kan er gezamenlijk worden gegeten. De kosten van de maaltijd zijn afhankelijk van het menu en worden door de deelnemers zelf betaald.
Lees meer

Match Maker middag Bibliotheek Oosterschelde

07 sep 2022
Wil je onderzoeken of een nieuwe hobby misschien iets voor jou is? Misschien op creatief, sportief, literair of artistiek vlak? Deze middag worden voor jou de mogelijkheden inzichtelijk gemaakt. Vind snel jouw match en ga met een nieuwe uitdaging de winter in.
Lees meer

SMWO organiseert thema avond ‘Zorgen voor een kind met autisme’

30 aug 2022
Ouders van kinderen met autisme herkennen zich niet snel in het woord ‘mantelzorger’. Deze mantelzorgers zorgen en/of begeleiden langdurig een kind met autisme, ook wanneer hun kind volwassen wordt. Ouders spelen een belangrijke rol in het in leven van mensen met autisme. Aandacht en erkenning voor de rol als mantelzorger is van groot belang. Herkenning kan helpend zijn. Veel mantelzorgers raken overbelast. Het is goed te weten dat er mantelzorgondersteuning bestaat. Mantelzorg is vaak niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. SMWO Mantelzorgsteunpunt Goes organiseert een thema avond voor mensen die de zorg hebben voor een kind met autisme en meer willen weten over dit thema.
Lees meer

Waardering voor Goese mantelzorgers

02 aug 2022
Op donderdag 10 november 2022 viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Goes is het feest. Met een speciaal verrassingspakketje laat Goes haar waardering voor de mantelzorgers blijken. Inwoners hebben de mogelijkheid om mantelzorgers hiervoor aan te melden.
Lees meer

Speel-o-theek De Schatkist ontvangt vrijwilligersprijs

28 jul 2022
Speel-o-theek De Schatkist ontvangt vrijwilligersprijs
Lees meer

Nieuwsbrief Sociaal Juridische Dienstverlening l juli 2022

04 jul 2022
Sociaal Juridische Dienstverlening van SMWO biedt eerste hulp in wet- en regelgeving. Iedereen met vragen over geld en recht kan bij de Sociaal Juridisch Dienstverleners terecht.
Lees meer

Brochure Samen ouder worden in Goes

04 jul 2022
In de brochure "Samen ouder worden in Goes" vertellen inwoners over omgaan met ouder worden en betrokken blijven bij de samenleving.
Lees meer

Skate wedstrijd met barbecue in Goes-Zuid

30 jun 2022
Zaterdagmiddag 16 juli organiseert SMWO met lokale skaters uit Goes een skate wedstrijd bij het skatepark in Goes-Zuid, bij het Jim Morrisonpad 1.
Lees meer