Bereikbaarheid SMWO in Goese wijken

SMWO vindt het belangrijk om toegankelijk en vindbaar te zijn, zeker in deze tijd. Dit betekent dat inwoners terecht kunnen met vragen op allerlei gebieden: omzien naar elkaar, samen kijken waar verbetering in leefbaarheid ligt, delen van zorgen, wat kan ik voor een ander betekenen of hoe vraag ik hulp.

Normaliter maakt SMWO hiervoor gebruik van inloopmomenten in buurthuizen of wijkcentra. Maar deze locaties zijn door de huidige maatregelen gesloten voor inloop-bezoek. Om toch in contact te blijven, zorgen of signalen aan te horen of ideeën op te doen is het wel mogelijk voor bewoners een contactmoment in te plannen. Uiteraard worden hierbij de benodigde maatregelen rondom het coronavirus gehanteerd. De komende weken kunnen bewoners uit de Goese wijken contactmomenten inplannen via de volgende mogelijkheden.

Voor Goes-Noord en Goes-West kunnen bewoners een contactmoment inplannen via Matijs Gerrits: 06-11030135, m.gerrits@smwo.nl.

Voor Goes-West worden de afspraken zoveel mogelijk ingepland op vrijdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur.

Voor Goes-Oost kunnen bewoners op afspraak deelnemen aan een spreekuur op woensdagmiddag van 13:30 uur tot 14:30 uur. Het adres voor dit spreekuur is Marijkestraat 10 in Goes. Een afspraak maken voor dit spreekuur kan via Monique Copper: 06-23329017, m.copper@smwo.nl.

Voor Goes-Zuid kunnen bewoners een afspraak maken voor een gesprek of contactmoment op donderdagen tussen 15:00 en 17:00 uur. Een afspraak maken kan met Judith van Meeteren: 06-13272362, j.vanmeeteren@smwo.nl of met Judith Menheere: 06-52824303, j.menheere@smwo.nl.

Op een ander moment afspreken is uiteraard ook mogelijk. De contactpersonen zijn regelmatig op pad in de wijk, spreek hen gerust aan. Zij ontmoeten u graag. Woont u in een andere wijk of in één van de aangrenzende dorpen binnen de gemeente Goes, dan kunt u contact opnemen met SMWO: 0113 - 277 111.