Brochure Samen ouder worden in Goes

In de brochure "Samen ouder worden in Goes" vertellen inwoners over omgaan met ouder worden en betrokken blijven bij de samenleving.

Hoe is het om ouder te worden? Waar loop je tegenaan? Hoe word je plezierig oud en wat is hierbij je eigen rol en kracht? Hoe blijf je betrokken bij de samenleving?

De brochure is te vinden in ons kantoor aan de ’s-Heer Elsdorpweg 12, hier liggen bij de receptie meeneem exemplaren op de leestafel. De brochure is ook online te lezen via deze link.

Vrijwilligerswerk geeft kleur aan je leven
Door het doen van vrijwilligerswerk kun je van grote waarde zijn voor een ander. Maar niet te vergeten, het kan jezelf ook veel plezier en voldoening geven. Een klein gebaar kan voor een ander al van grote betekenis zijn. Kijk voor meer informatie of vacatures op www.vrijwilligerspuntgoes.nl

Samen ouder worden is een uitgave van Samen Ouder Worden – een landelijk programma van de vereniging NOV (Platform Vrijwillige Inzet). De samenwerking voor de inhoud is gezocht met regionale organisaties zoals het Clarahofje, De Zonnebloem, Stadstuin Goes, NPV, Zorggroep Ter Weel, Buurthuis De Pit, SMWO en Vrijwilligerspunt Goes.