Nieuwe inloop gestart in Wijkgebouw de Westkant

Sinds 1 oktober is er een nieuwe inloop gestart in wijkgebouw de Westkant van 9:30 – 15:30. 
Over de Inloop:
Actief zijn en onder de mensen blijven, dat vinden SMWO en zorgorganisatie SVRZ belangrijk. Om dat te stimuleren is er gestart met de inloop. De inloop is gericht op senioren, maar iedereen is van harte welkom.

Wekelijks kunnen bewoners binnenlopen voor een praatje, aan een activiteit deelnemen, samen gezellig koffie drinken, of samen koken en eten. Aanmelden is niet nodig, ook een indicatie is niet noodzakelijk. Ook voor mantelzorgers kan de inloop uitkomst bieden. Bij de inloop zorgt een deskundige medewerker van SVRZ samen met vrijwilligers voor een voorziening met sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis kan voelen. 
De inloop is vrijblijvend en ieder bepaalt zelf hoe laat hij/zij komt en weer weg gaat. Ook bepalen de bewoners zelf wat ze willen doen. Niets moet, maar er kan veel. Dat is ons motto! De activiteiten kiezen we zelf of met elkaar. De
zelfredzaamheid staat centraal, iedereen heeft talenten en vrijwilligers krijgen de taak om zaken niet over te nemen, maar mensen te stimuleren bij wat nog mogelijk is.