Online pizzapuntsessies voor cliëntondersteuners en vrijwilligers

De gemeenten rondom de Oosterschelderegio organiseren een serie online kennissessies over cliëntondersteuning. Er zijn nog vijf sessies op dinsdag 30 juni en 7 juli van 15.00 tot 16.30 uur. De online sessies zijn voor professionele cliëntondersteuners en voor vrijwilligers die zorg- en ondersteuningstaken uitvoeren. En voor bestuurders en beleidsmedewerkers van overheidsinstellingen en zorg- en welzijnsorganisaties, cliëntenraden en adviesraden. 

Op 30 juni kunt u kiezen uit: BordjeVol en ‘Na de diagnose’, een ervaringsverhaal. Op 7 juli kunt u kiezen uit Cliëntondersteuning: u staat er niet alleen voor! en; Weet de wethouder hoe het is om onder een brug te slapen? tweegesprek over visie op cliëntondersteuning en als laatste de sessie: 1sociaaldomein.nl.

Inschrijven

Kijk op swvo.nl voor meer informatie en schrijf (tot een dag van tevoren) in via secretariaat@swvo.nl U krijgt dan een link voor het webinar van uw keus. De Oosterscheldegemeenten zijn koploper cliëntondersteuning. Deze webinarserie past in de traditie van zogenaamde ‘Pizzasessies’ over interessante onderwerpen in het kader van de ‘Van Zorg naar Beter’ beweging, een initiatief van het samenwerkingsverband welzijnszorg Oosterschelderegio (SWVO). Wij zetten in op ontmoeting en deskundigheidsbevordering en schotelen geïnteresseerden met deze online sessies Corona-proof een digitale pizzapunt voor.