SMWO start in april met een Agressie Reductie Training (ART)

Tijdens 9 bijeenkomsten komt een vaste groep bij elkaar en wordt er geoefend met sociale vaardigheden, het herkennen van signalen, en het beheersen van gevoelens van boosheid. Quote van een deelnemer: "Ik was mijn boosheid niet meer de baas. Daardoor ontstonden er problemen. Ik had geen controle meer over mijn gedrag. In de Agressie Reductie Training heb ik geleerd om op een andere manier met mijn boosheid om te gaan. Dat heeft mij heel erg geholpen."

Na de training kunnen deelnemers zichzelf beter beheersen. Dit kan problemen op zowel de korte als lange termijn doen voorkomen. Deze groep is een reeks van 9 bijeenkomsten en start op dinsdag 20 april. De bijeenkomsten voor deze groep vinden plaats bij SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 in Goes en duren van 09:00 tot 11:30 uur.

Aanmelden of informatie opvragen over deze training is mogelijk via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte intake. Deelname is kosteloos. Vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus kan het zijn dat er nog wijzigingen plaatsvinden rondom de (start)data. Wilt u meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar cursussen@smwo.nl o.v.v. interesse ‘ART met uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Bij voldoende deelnemers zal worden gestart, hierover krijgt u dan bericht.