Start gespreksgroep Omgaan met verlies

Verlies van een dierbare doet pijn. Soms is het fijn om daar eens met anderen over te praten. Heb jij ook iemand verloren en heb je het daar moeilijk mee? Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) biedt de gespreksgroep rouwbeleving aan voor mensen die een dierbare hebben verloren.

Voor mensen met een (verstandelijke) beperking die moeite hebben om na het overlijden van een dierbare hun leven weer op te pakken, hebben wij  het aangepast aanbod: "Omgaan met verlies". Op 17 januari 2021 start er een nieuwe gespreksgroep Omgaan met verlies.

Deze groep wordt gegeven op een locatie in Goes en is een reeks van 4 bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we op een laagdrempelige en praktische manier aan de slag met het thema verlies. We praten over het verlies en werken met eenvoudige opdrachten die er op gericht zijn om beter te leren omgaan met het verlies. De bijeenkomsten zijn op dinsdag 17, 24 en 31 januari en 7 februari en duren van 11.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden of informatie opvragen over de gespreksgroep is mogelijk via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte intake. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden. Omdat momenteel nog niet voorzien kan worden met hoeveel deelnemers er gestart mag worden, vraagt SMWO bij interesse aan te melden. Deelnemers ontvangen vooraf bericht over de startdatum en werkwijze.