Support de Bevelanden schenkt drie Oradio’s aan SMWO

Stichting Support de Bevelanden schenkt drie Oradio’s aan SMWO

Donderdag 24 augustus ontving SMWO drie Oradio’s van stichting Support de Bevelanden. Deze Oradio’s kunnen medewerkers van SMWO meenemen naar ouderen met dementie of Alzheimer. SMWO is erg blij dat Support de Bevelanden drie radio’s heeft geschonken aan SMWO.

Enige tijd geleden heeft Olaf Mastenbroek van Stichting Oradio om een donatie aan stichting Support de Bevelanden gevraagd om Oradio’s aan SMWO te kunnen schenken. De Oradio is een makkelijk te bedienen radio voor ouderen die om de een of andere reden vergeetachtig zijn en een reguliere radio niet meer kunnen bedienen. Muziek heeft een positief effect op het geheugen en kan herinneringen terugbrengen of een fijn geluksmomentje geven. Zeker voor ouderen die misschien wat vaker alleen thuis zijn.

Stichting Support de Bevelanden ondersteunt mantelzorgers en vrijwilligers. De stichting helpt inwoners met hulpmiddelen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Daarnaast kunt u op de website van Stichting Oradio meer informatie over de radio vinden:
https://stichtingoradio.nl/info-stichting/