THEMA-AVOND TESTAMENT, LEVENSTESTAMENT EN BEWINDVOERING

Het komt voor dat iemand naar een verpleeghuis verhuist en dat deze persoon zelf niet meer in staat is om beslissingen te nemen. Ook gebeurt het dat mensen een diagnose krijgen waardoor zij weten dat zijzelf binnen afzienbare tijd wilsonbekwaam zullen zijn. Wie is of wordt er dan verantwoordelijk voor beslissingen over de zorg, de financiën, materiele zaken of behandeling? Wie komt er dan op voor uw eigen belangen of voor de belangen van diegene waarvoor u zorgt? Er zijn mogelijkheden om vooraf wensen kenbaar te maken, zaken te regelen en vast te leggen.

Het team Mantelzorg & Ouderen van SMWO Goes heeft voor deze thema-avond de notarissen van de Zeeuwse Alliantie uitgenodigd. Zij geven onder andere uitleg over het levenstestament, bewindvoering en mentorschap. Ook het onderwerp erfrecht en testament, schenkingen en belastingen komt aan bod.

Uiteraard zal er gelegenheid geboden worden om uw vragen te stellen. Graag nodigen wij mantelzorgers, ouderen, vrijwilligers en overige geïnteresseerden woonachtig in de gemeente Goes uit voor deze avond in Buurthuis De Pit.

 

Praktische informatie:

Wat:                   Thema-avond Testament, levenstestament en bewindvoering

Wanneer:          Donderdag 16 maart 2023

Tijd:                    19.3021.30 uur (zaal om 19.00 uur open)

Waar:                 Buurthuis De Pit, Appelstraat 2A in Goes

Kosten:               Gratis, inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst en in de pauze

Aanmelden:      Zie hieronder

We weten dat dit een onderwerp is wat bij velen leeft. Wilt u komen? Gezien de te verwachten belangstelling verzoeken wij u vriendelijk tijdig aan te melden want vol = vol. Graag horen wij uiterlijk 10 maart of u aanwezig wilt zijn op deze avond.

Aanmelden kan door bij voorkeur te mailen naar: mantelzorg@smwo.nl of anders te bellen naar kantoor: 0113 – 277111. Vermeld uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.