Themamiddag ‘psychische kwetsbaarheid’ voor mantelzorgers in Goes

Mantelzorgpunt Goes organiseert donderdag 23 juni een themamiddag speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Goes. De middag start om 14.30 uur (inloop vanaf 14.15) en duurt tot 16.15 uur. De locatie is het kantoor van SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Zorgen voor een familielid, vriend of buur met psychische kwetsbaarheid/problemen is een van de meest belastende vormen van mantelzorg. Het gaat vaak over mensen met psychische kwetsbaarheid, geheugenproblemen of een verslaving. Met of zonder diagnose, met of zonder behandeling of begeleiding. Reden voor Mantelzorgsteunpunt Goes om een themamiddag te organiseren voor mantelzorgers die hier mee te maken hebben.

Heeft u als mantelzorger vragen over deze thema’s en/of behoefte om met lotgenoten in contact te komen? Dan bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Een maatschappelijk werker en onafhankelijk cliëntondersteuner van SMWO spreken deze middag over het thema. En er zijn medewerkers van SMWO aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden.

Vooraf aanmelden bij Christy Barendregt of Rozhin Abdullah via mantelzorg@smwo.nl.

Rozhin Abdullah
Telefoon: 06-52522135
E-mail: r.abdullah@smwo

Chricty Barendregt
Telefoon: 06-23547220
E-mail: c.barendregt@smwo.nl