Mantelzorgcafé & Nabestaandencafé op 18 januari

Het Mantelzorgcafé, iedere derde woensdag van de maand 13.30 tot 15.00 uur bij SMWO in Goes. En het Nabestaandencafé, iedere derde woensdag van de maand 10.00 tot 11.30 uur in het Geerteshuis in Kloetinge. 

- Het Mantelzorgcafé is een ontmoetingsplaats voor alle mantelzorgers uit de gemeente Goes. Als mantelzorger zorg u voor een naaste die en ziekte of beperking heeft. Maar denkt u ook wel eens aan uzelf? Gun uzelf even de tijd om andere mantelzorgers te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer ervaringen te delen of tips uit te wisselen. 

- Mantelzorgpunt Goes van SMWO heeft nu ook een Nabestaandencafé voor Mantelzorgers. Een ontmoetingsplek die bedoeld is om steun te bieden aan mantelzorgers die een rouw- en verlieservaring hebben omdat diegene waarvoor zij zorgden is overleden. Naast een luisterend oor is het fijn om je verdriet te kunnen delen met lotgenoten en ervaringen uit te wisselen.

Praat u liever (nog) niet over uw verdriet? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom! Onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers ontmoet u in ieder geval andere mensen. 

Wilt u aanwezig zijn?
Aanmelden is gewenst maar niet verplicht. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. U kunt ook mailen naar mantelzorg@smwo.nl of bellen naar SMWO op nummer 0113 – 277111.

U bent van harte welkom!