Terug

Training: Powervrouwen

SMWO start opnieuw met een training voor vrouwen (18+) die zichzelf willen (her)ontdekken op het gebied van identiteit, weerbaarheid, relaties, zingeving, gezondheid en dagbesteding en weer zin in het leven willen krijgen/houden.

Thema's die aan bod komen zijn:

- Kwaliteiten en positief zelfbeeld

- Communicatie

- Weerbaarheid

- Netwerk en Relaties

- Dagbesteding, in balans

- Geldzaken en regelgeving

- Leefstijl; gezond leven

Ben jij die vrouw die behoefte heeft om zichzelf te ontwikkelen? Heb je op het moment even geen idee welke kant je op wil met je leven? Of wil je gewoon meer weten over bovengenoemde thema's en lijkt het je leuk om in een groep daarmee aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voor een volgende groep. De training wordt zowel in Goes als in Zierikzee gegeven.

Voor wie?

Voor vrouwen (18+) die zichzelf willen (her)ontdekken op het gebied van identiteit, weerbaarheid, relaties, zingeving, gezondheid en dagbesteding en weer zin in het leven willen krijgen/houden.

Praktische informatie

Goes
Startdatum: dinsdag 17 september 2024
Tijdstip: 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 te Goes
Aantal bijeenkomsten : 10

Zierikzee
Startdatum: najaar 2024
Tijdstip: n.t.b.
Locatie: n.t.b.
Aantal bijeenkomsten: 10

Vragen of meer informatie

De bijeenkomsten worden begeleid door twee ervaren trainers.
Voorafgaand aan de start vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om wederzijdse verwachtingen te bespreken.

Voor meer informatie of om aan te melden, kun je contact opnemen met één van de cursuscoördinatoren via cursussen@smwo.nl of 0113-277111.


Inschrijven