Terug

Samen onderweg op de duofiets

Sinds juli 2019 is Mantelzorgpunt Goes van SMWO de trotse bezitter van een elektrisch ondersteunde duofiets. Deze is beschikbaar voor alle mantelzorgers en hun nog zelfstandig wonende zorgvragers uit de gemeente Goes.

Wilt u graag nog eens fietsen met diegene waarvoor u zorgt maar kan hij/zij dat niet meer zelfstandig? Dan kunt u nu gebruik maken van deze duofiets: lekker samen erop uit! Fietst u graag door de stad, langs het kanaal, de Kattendijkse dijk of liever richting de Meerkoet? Een terrasje pakken of samen een boodschap doen? Het kan allemaal!

Wij zijn SOMV (Stichting Ondersteuning Mantelzorg en Vrijwilligers) erg dankbaar voor het schenken van deze fantastische duofiets. Uitleen en beheer zijn in handen van het KOG Center.

Voor wie?

Bent u mantelzorger in de gemeente Goes en gaat u graag nog eens fietsen met diegene waarvoor u zorgt? Gezellig samen op de elektrisch ondersteunde duofiets een rondje toeren? Of stelt u zich beschikbaar om vrijwillig met iemand te gaan fietsen?

Praktische informatie

Voor informatie rondom uitleen en reserveren kunt u terecht bij:

KOG Center
Dirk Dronkersweg 8, 4462 GA Goes
Telefoon: 0113 - 268011
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 – 16.00 uur

Belangrijke informatie voor het lenen van de duofiets:
-> u dient de duofiets vooraf te reserveren
-> bestuurder dient zelf WA-verzekerd te zijn
-> er wordt gevraagd om een geldig identiteitsbewijs
-> er wordt een uitleenovereenkomst ingevuld met persoonsgegevens van bestuurder en bijrijder
-> besturen is op eigen risico: SMWO en KOG Center kennen hierin geen enkele aansprakelijkheid
-> bestuurder is zelf verantwoordelijk voor gereden schade/het veroorzaken van schade aan bijrijder/derden of anderszins
-> het lenen van de duofiets is kosteloos

Vragen of meer informatie

Voor informatie rondom uitleen/reserveren kunt u contact opnemen met KOG Center op nummer 0113 - 268011.

Heeft u andere vragen of bent u op zoek naar een vrijwilliger die zou willen fietsen? Of bent u iemand die als vrijwilliger zou willen fietsen? Dan kunt u contact opnemen met Mantelzorgpunt Goes op nummer 0113 - 277111 en vragen naar Mariette Straver of Petra Roskes. U kunt ook onderstaand formulier invullen met uw vraag.


Aanmelden