Wandelen met de Zeeuwse Leefstijlroute in de gemeente Goes

Het succesvolle programma van de Zeeuwse Leefstijlroute gaat deze ook in 2023 weer van start. De Zeeuwse Leefstijlroute is een unieke combinatie van werken aan een gezonde leefstijl en gezelligheid. Het programma richt zich op iedereen die het fijn vindt om gezamenlijk een mooie wandeling te maken en daarbij (in)direct werkt aan zijn/haar gezondheid. 

In 20 wandelweken verbetert u uw conditie, gaat wandelen meer vanzelf, kunt u misschien uw medicijngebruik verminderen en doet u gezellige contacten op. Met dit leefstijlprogramma verbetert u uw gezondheid.

Tijdens de wekelijkse wandelingen is er begeleiding aanwezig, soms aangevuld met een fysiotherapeut, diëtist of leefstijlcoach. Maar ook de buurtsportcoach en enkele wandelbegeleiders helpen mee. U kunt terecht met al uw vragen!

Het wandelprogramma start met een testmoment op woensdag 19 april. Op dinsdag 25 april maken we kennis met alle deelnemers en de wandelbegeleiders en op dinsdag 2 mei gaan we van start met de eerste wandeling. De wandeling start vanaf het Omnium, om 18.45 uur is het verzamelen in de hal. We bieden verschillende afstanden aan, passend op verschillende niveaus.

Voor meer informatie en aanmelden kijkt u op www.zeelandinbeweging.nl of u neemt contact op met:
Lisa Jobse, Zeeland in Beweging, lisa@zeelandinbeweging.nl of
Judith Menheere, SMWO, 06-52824303, j.menheere@smwo.nl

Bekijk hier de flyer!