Meet up – Moeder aan de lijn (voor Zeeuwse mantelzorgers)

WeHelpen, Mantelzorgpunt Goes en Schouwen-Duiveland, samenwerkende Zeeuwse mantelzorgsteunpunten en New Amsterdam Film Company nodigen je van harte uit voor de digitale meet-up Moeder aan de Lijn  - Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? 

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? 

Deze meet-up is helaas niet geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan voor hen heftig en verdrietig zijn.   

De bijeenkomst wordt via Zoom aangeboden. Je ontvangt een persoonlijke link na aanmelding. Log op 3 december in vóór 13.00 uur. Helaas is het met het oog op het programma daarna niet meer mogelijk om aan te sluiten.   

Online inschrijven via:

https://moederaandelijn.nl/zeeland