Terug

Start oudergroep licht verstandelijk beperkten (LVB)

Heb je een kind met een licht verstandelijke beperking en ben je op zoek naar mensen die écht begrijpen hoe het is?

SMWO start een nieuwe oudergespreksgroep LVB. Een groep waar je als ouder(s) herkenning en nieuwe ideeën kunt vinden in je dagelijks leven met je kind met een licht verstandelijke beperking.

Vijf weken lang komt een vaste groep ouders bij elkaar onder leiding van twee professionals en spreken we met elkaar over onder diverse onderwerpen. Er is veel  ruimte voor herkenning en leren van elkaar. De aanwezige professionals zorgen ook voor aanvullende informatie, tips en adviezen. Aan bod komen:

- Wat is een LVB en uitleg over IQ

- Communicatietips en het belang van voorspelbaarheid

- Hoe ontwikkelt mijn kind zich?

Daarna(ast) is er ruimte voor thema’s vanuit ouders, zoals bijvoorbeeld; de invloed op sociale relaties, op het gezin, onderwijs, puberteit, toekomst, begeleidingsmogelijkheden enz.

Voor wie?

Voor ouders/verzorgers van een kind met een licht verstandelijke beperking (2-16 jaar),woonachtig in de Oosterschelderegio.

Praktische informatie

Startdatum:
Vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus kan er voor deze groep (nog) geen datum worden gepland. Wilt u wel geïnformeerd worden als er een startdatum bekend is? Stuur dan een e-mail naar cursussen@smwo.nl o.v.v. interesse groep ‘Oudergroep LVB’ met uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Bij voldoende deelnemers zal worden gestart, hierover krijgt u dan bericht.
Deelname is kosteloos.

Locatie: SMWO, ’s Heer Elsdorpweg 12 te Goes

Vragen of meer informatie

Aanmelden of informatie opvragen kan via cursussen@smwo.nl of 0113 277111. Na aanmelding volgt er een korte telefonische intake/kennismaking.


Inschrijven